FAQ Contract2Sign voor verzenders en ontvangers - Order2Cash
Wat is Contract2Sign en hoe werkt het?

Contract2Sign is een online signing service en stelt u in staat integratieprocessen te versnellen door uw contractbeheerprocessen te stroomlijnen en te automatiseren. Door dure en tijdrovende papierstromen voor contractcontroles en ondertekeningsprocessen te elimineren, kunt u sneller handelen, transparanter werken en aan de verwachtingen van klanten voldoen.

[+]Verzender
[+] Is de elektronische handtekening juridisch geldig?
Een elektronische handtekening heeft dezelfde rechtsgevolgen als een handgeschreven handtekening. Contract2Sign heeft gekozen voor de meest betrouwbare methode voor elektronisch ondertekenen en maakt gebruikt van de gekwalificeerde elektronische handtekening. Hiermee bieden wij u de hoogst mogelijke juridische geldigheid.
[+] Is de verbinding met de Contract2Sign Service veilig?
Ja, Contract2Sign maakt gebruik van een beveiligde verbinding. Bij een beveiligde verbinding is er een hangslot in de browser te zien en begint het webadres met https. Als hangslot en https in orde zijn, betekent dit dat de verbinding betrouwbaar is en gegevens niet kunnen worden onderschept. De Firefox browser heeft geen hangslot, maar maakt de bedrijfsnaam groen als het veilig is.
[+] Kan er een klein foutje worden gecorrigeerd in het PDF document?
Vanwege juridische redenen past Contract2Sign geen PDF documenten aan. Indien er een foutje staat in het PDF document, dan zal dit moeten worden aangepast en opnieuw worden aangeboden.
[+] Hoe vaak kan ik een reminder mail uitsturen?
De frequentie kan worden vastgesteld op basis van uw voorkeur.
[+] Hoe lang is het ondertekenverzoek geldig?
Standaard is het aangeboden document 1 maand geldig. Het hangt wel af van de opgegeven verloopdatum in het XML bestand.
[+] Wat gebeurt er als mijn tekenverzoek is afgekeurd?
Indien uw tekenverzoek is afgekeurd, dan zal u opnieuw een nieuw document moeten aanbieden. Vanwege juridische redenen past Contract2Sign geen PDF documenten aan.
[+] Wat gebeurt er als mijn tekenverzoek slechts afgekeurd is door één ondertekenaar?
Indien het tekenverzoek is afgekeurd door één ondertekenaar dan is daarmee automatisch ook het tekenverzoek afgekeurd. Vervolgens zal automatisch een confirmatie worden verzonden naar alle betrokkenen.
[+] Kunnen meerdere mensen tegelijk het document ondertekenen?
Helaas is dit niet mogelijk. De volgorde is serieel vastgelegd door jou, de verzender.
[+] Kan ik ervoor kiezen om alle notificaties per email of sms te versturen?
Standaard worden alle notificatie berichten per email verzonden. Alleen de validatiecode kan worden verstuurd per sms of email. Het e-mailadres en telefoonnummer is opgegeven door u, de verzender.
[+] Hoe vaak kan ik opnieuw een validatiecode versturen naar mijn ontvanger?
Er is geen limiet gesteld op het aantal te ontvangen validatiecodes per email. Het aantal aan te vragen validatiecodes per sms hebben we begrensd op maximaal 5 per tekenverzoek om voor u een hoge rekening te voorkomen.
[+] Hoe lang is de validatiecode geldig?
De validatiecode is gelinkt aan de cookie van de gebruikte browse van de ontvanger. De defaultsessie van een time-out is 30 minuten.
[+] Hoe zie ik waarom het document is afgekeurd?
U ontvangt een motivatie per email en tevens zal de motivatie worden getoond in de XML.
[+] Wat is de maximale grootte van het PDF document?
Volgens onze standaardovereenkomst is de maximale grootte van het PDF document 1MB. Op verzoek kunnen we grotere bestanden verwerken.
[+] Hoe lang blijft mijn document gearchiveerd?
Uw document blijft 2 maanden bewaard in de omgeving van Contract2Sign. U kan het document na het ondertekenen downloaden en in uw eigen digitaal archief bewaren.
[+]Ontvanger
[+]Is mijn elektronische handtekening juridisch geldig?
Een elektronische handtekening heeft dezelfde rechtsgevolgen als een handgeschreven handtekening.
[+]Is de verbinding met de Contract2Sign Service veilig?
Ja, Contract2Sign maakt gebruik van een beveiligde verbinding. Bij een beveiligde verbinding is er een hangslot in de browser te zien en begint het webadres met https. Als hangslot en https in orde zijn, betekent dit dat de verbinding betrouwbaar is en gegevens niet kunnen worden onderschept. De Firefox browser heeft geen hangslot, maar maakt de bedrijfsnaam groen als het veilig is.
[+] Wat moet ik doen als ik mijn document vanuit de email niet kan bekijken?
Indien de knop ‘Document bekijken niet direct naar het document leidt, klik dan met uw rechtermuisknop op de knop en selecteer de optie ‘linkadres kopiëren’. Open de gewenste internetbrowser en klik met uw rechtermuisknop op de adresbalk bovenin het scherm. Selecteer nu de optie ‘plakken’ en klik op ‘enter’. Tevens kan u klikken op de knop klik ‘hier’ om het rechtstreeks in de browser te openen. Mocht u na deze stappen het document nog steeds niet kunnen bekijken, neem dan contact op met onze supportservice.
[+] Wat gebeurt er indien ik ervoor kies om geen tekenverzoek reminder mails meer te ontvangen?
U kan ervoor kiezen om geen reminder mails meer te ontvangen door op de link in de email te klikken. Na bevestiging zal u dan geen reminder tekenverzoek mailtjes meer ontvangen voor dat specifieke tekenverzoek.
[+] Wat moet ik doen als in het document niet de juiste gegevens of tarieven staan vermeld?
Voor inhoudelijke vragen over het document kan u het beste contact opnemen met de verzender van het document. U kan via de knop ‘afkeuren’ aan de verzender laten weten dat u het document niet wilt ondertekenen en tevens een reden van afkeuren opgeven. De verzender van het document zal vervolgens met u contact opnemen.
[+] Wat gebeurt er als ik een tekenverzoek afkeur?
Indien een tekenverzoek is afgekeurd, dan zal de verzender een nieuw document moeten aanbieden. Vanwege juridische redenen past Contract2Sign geen PDF documenten aan.
[+]Wat gebeurt er als een tekenverzoek slechts afgekeurd is door één ondertekenaar?
Indien het tekenverzoek is afgekeurd door één ondertekenaar dan is daarmee automatisch ook het tekenverzoek afgekeurd voor alle ondertekenaars. Vervolgens zal automatisch een confirmatie worden verzonden naar alle betrokkenen.
[+]Kunnen meerdere mensen tegelijk het document ondertekenen?
Helaas is dit niet mogelijk. De volgorde is serieel vastgelegd door de verzender.
[+]Kan ik ervoor kiezen om alle notificaties per email of sms te ontvangen?
Standaard worden alle notificatieberichten per email verzonden. Alleen de validatiecode kan worden verstuurd per sms of email. Het e-mailadres en telefoonnummer is opgegeven door de verzender.
[+] Hoe vaak kan ik opnieuw een validatiecode aanvragen?
Er is geen limiet gesteld op het aantal te ontvangen validatiecodes per email. Het aantal aan te vragen validatiecodes per sms hebben we begrensd op maximaal 5 per tekenverzoek.
[+] Hoe lang is mijn validatiecode geldig?
De validatiecode is gelinkt aan de cookie van de huidig gebruikte browser. De defaultsesie van een timeout is 30 minuten.
[+] Wat moet ik doen als ik geen validatiecode heb ontvangen?
Op het scherm staat aangegeven of de validatiecode naar u per SMS of per email is toegestuurd. De verzender bepaalt waarnaar het wordt opgestuurd en wat de verzendmethode is. Mocht u de validatiecode niet hebben ontvangen dan kan u via de knop ‘Herzenden’ opnieuw de validatiecode aanvragen. Per email kan dit onbeperkt en per SMS kan dit maximaal 5 keer. Mocht u dan nog steeds niks hebben ontvangen, neem dan contact op met de verzender van het document om uw gegevens te controleren of met onze supportafdeling.
[+] Hoe lang blijft het document gearchiveerd?
Het document blijft 2 maanden bewaard in de omgeving van Contract2Sign. U kan het document na het ondertekenen downloaden en in uw eigen digitaal archief bewaren. Het contract wordt ook door uw verzender online gearchiveerd. Indien u het document kwijt bent en een nieuwe versie wilt opvragen, dan kan u het beste contact opnemen met de verzender.

Neem contact op met ons supportteam Mocht u na het lezen van deze instructie nog vragen hebben, dan kunt u contact op nemen met ons supportteam via het contactformulier.