Wijzigen van afleverkanaal in Invoice2Deliver - Order2Cash

Een afleverkanaal bepaalt hoe en waar wij uw facturen via InvoicePortal afleveren. Wij leveren af aan de onderstaande 4 types kanalen:

• email
  • print
  • archief
  • overheids/commercieel AP kanaal

Wij hebben in deze beschrijving gekozen voor Basware als voorbeeld, maar dezelfde stappen zijn ook van toepassing op andere afleverkanalen. *Let op, aan het overzetten naar een ander afleverkanaal zitten kosten verbonden. Neem voor een kostenindicatie s.v.p. contact op met onze supportafdeling Ontvanger van facturen overzetten naar een ander afleverkanaal: 1. Log in op Invoice2Deliver 2. Check uw standaard ingestelde afleverkanaal en de beschikbare afleverkanalen door naar de tab Account->Instellingen-> Instellingen aansluiting & verwerking te gaan

• Support kan uw standaard afleverkanaal instellen, maar u kunt zelf inzien via uw accountinstellingen wat de instellingen van uw standaard afleverkanaal zijn.

3. Verander het afleverkandaal van uw ontvanger door naar het tabblad Ontvangers te gaan InvoicePortal Ontvangers tablad 4. Zoek de ontvanger die u over wilt zetten op een ander afleverkanaal en klik op het klantnummer. Via de verschillende zoekfilters kunt u de klant gemakkelijk vinden. Verwerking Status InvoicePortal 5. Ga naar het tabblad “Afleverkanaal” en kies het gewenste afleverkanaal in het dropdownmenu. Afhankelijk van het afleverkanaal is het nodig om één of meerdere velden in te vullen. Afleverkanaal InvoicePortal 6. Vul in het veld ID het juiste “e-factuur ID” of “e-invoicing ID” in. Let op dat dit veld niet altijd een BTW nummer hoeft te zijn. Het juiste ID heeft u van uw klant gekregen of kunt u bij uw klant opvragen. 7. Klik tenslotte op “wijzigen opslaan” om het overzetten te voltooien 8. Indien u meerdere klantnummers heeft dan zal u deze procedure voor alle klantnummers moeten herhalen.   Neem contact op met ons supportteam Mocht u na het lezen van deze instructie nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ons supportteam via het contactformulier.