Bijlagen uploaden - Order2Cash

Hoe kan ik op de juiste manier bijlagen verzenden?

Er zijn twee opties voor het toevoegen van bestanden naar je facturen:

1. Geautomatiseerd samen met de facturen: Bijlagen worden apart verzonden vanaf de UBL of XML, maar de eigenlijke operatie is afhankelijk van de verbinding die wordt gebruikt (webservice of SFTP). Bij gebruik van de webservice is de bevestiging(en) / zijn onderdeel van het verzoek. Bij gebruik van SFTP, moet(en) de bijlage(n) dezelfde bestandsnaam hebben als de extensie. Een aantal type bijlagen bestanden worden hierin ondersteund.
  2. Handmatig uploaden door de gebruiker in de web portal: In het tabblad ‘Mijn bestanden” hebben we een bestand te upload en optie om bestanden in uw Order2Cash file systeem toe te voegen.

Noteer!; In alle gevallen moet de aanlevering voor uw verwerkingstijd zijn geüpload.* In testmodus verwerken we de facturen elk uur dus de tijd om bijlagen toe te voegen is zeer kort. *Uw volgende verwerkingstijd wordt weergegeven in uw web portal op de “Dashboard” pagina.

Bestandsnamen: Bijlagen kunnen, worden of zijn genummerd om bestandsnamen uniek te maken en om voorrang te geven, met een “-” achtervoegsel.

Input:

Naam Type Grootte Pagina’s
1234561.pdf factuur 1mb 1
1234561-1.pdf bijlage1 1mb 1
1234561-2.pdf bijlage2 1mb 1

Output:

Naam Type Grootte Pagina’s
1234561.pdf factuur 3mb 3

Wij ondersteunen ook de volgende bijlagen:txt, pdf, doc, docx, xls, xlsx, csv, jpg, png

Als voorbeeld:
Naam Type Notitie
123456.xml XML factuur
123456.pdf Primaire PDF factuur
123456-1.pdf 1ste PDF bijlage zal worden samengevoegd met de primaire PDF
123456-2.pdf 2de PDF bijlage zal worden samengevoegd met de primaire PDF
123456-1.txt 1ste Text bijlage
123456-2.txt 2de Text bijlage
123456-3.txt 3de Text bijlage
123456-1.xls 1ste Excel bijlage
123456-2.xls 2de Excel bijlage

Contact met ons support team

Mocht u na het lezen van deze instructie nog vragen hebben, dan kunt u contact op nemen met ons support team
via het contactformulier